Notícies

Samir Moalla i Abdelaziz Abdellatif van presentar el projecte ITG4TU a través de l'esdeveniment de Difusió pels alumnes a la facultat de màsters d'UTM

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

Faculté des Sciences de Tunis

Université de Tunis El Manar

 

El passat 25 de maig de 2018, l'esdeveniment de Disseminació pels alumnes va tenir lloc a la Facultat de Ciències de Tunis pertanyent a la Universitat de Tunis El Manar, on el Dr. Samir Moalla i el Dr. Abdelaziz Abdellatif van presentar el projecte ITG4TU i els principals aspectes de la governança de les TI (GTI).

El Dr. Samir Moalla va presentar el projecte així com les seves activitats entre els assistents als estudiants de Màster. El propòsit de la difusió d'aquest projecte és difondre les activitats que es duen a terme, per donar a conèixer la importància de la governança de TI. La idea és atraure l'audiència per atendre el curs de GTI previst.

L'acte va començar amb la intervenció del coordinador de la Universitat de Tunísia El Manar, Samir Moalla. El Dr Abdelaziz Abdellatif va donar una visió general del projecte. També va presentar les tasques ja realitzades. La presentació va detallar els objectius, el consorci i el progrés del projecte.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Tunísia. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES de Tunísia, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Tunísia.

Data de l'esdeveniment: 25/05/2018

Data de publicació: Mon Jun 04 09:50:00 CEST 2018