Notícies

Els socis del projecte ITG4TU de USS realitzen el curs pilot sobre governança de TI a l'FSEG

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

Faculté des Sciences Economiques et de Gestion de Sfax

Université de Sfax

 

El passat 22 de juny de 2018 es va realitzar el curs pilot a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de Sfax on els representants del projecte ITG4TU a la universitat de Sfax han estat els encarregats de dictar aquest curs.

El Dr. Slim Kallel, el Prof Ahmed Hadj Kacem i el Dr. Ismail Bouassida van presentar els principals aspectes de Governança de les TI: estructures, estàndards i estratègia empresarial. Es va destacar l'alineament de les TI amb l'aspecte de l'estratègia empresarial, el paper del CIO i la importància d'aconseguir aquesta alineació en benefici de les TI. A més, es van destacar els conceptes d'actius i l'ús d'eficiència de TI en relació amb l'estratègia de la institució i les comunitats a les que presta atenció. El curs s'ha centrat a promoure els principis de governança de TI.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Tunísia. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES de Tunísia, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Tunísia.

Data de l'esdeveniment: 22/06/2018

Data de publicació: 03/07/2018