Notícies

Els socis de la Universitat de Gabes, la Universitat de La Manouba i la Universitat de Sfax assisteixen a la UIB amb motiu de les Visites de Recerca en el marc del projecte ITG4TU

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

Universitat de les Illes Balears

Edifici Anselm Turmeda, Lab. 130
Ctra de Valldemossa, Km 7,5
07122 Palma, Espanya

 

Els passats 12 al 28 de febrer, els socis de la Universitat de Gabes, la Universitat de La Manouba y la Universitat de Sfax assistiren a la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb motiu de les visites de Recerca a Palma. L'objectiu de la visita va ser mantenir l'interès i desenvolupar grups de recerca coherents sobre el tema. A més, aquest és un dels pilars fonamentals de la sostenibilitat del projecte i la implicació dels investigadors a les universitats tunisianes.

Els participants de la Universitat de Gabés, Universitat de la Manouba, i Universitat de Sfax, foren rebuts per Carlos Juiz, com a representant de la UIB, amb qui van elaborar una agenda d'activitats que es dugueren a terme durant la visita. A més, els assistents van aprofitar la visita per treballar en el marc que s'aplicarà a cada universitat tunisiana i l'estat actual de la seva governança de les TI. També pogueren visitar l'oficina Erasmus+ i el centre de transferència tecnològica de la UIB i reunir-se amb diversos professors per intercanviar interessos en noves formes de col·laboració i recerca.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Tunísia. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES de Tunísia, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Tunísia.

Data de l'esdeveniment: 12/02/2018

Data de publicació: Fri Mar 02 12:24:00 CET 2018