Notícies

Els coordinadors del projecte ITG4AU acudeixen al Grantholders Meeting organitzat per la EACEA a Brussel·les

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

Management Centre Europe

Rue de l' Aqueduc 118, 1050 Brussels

 

Carlos Juiz, com a representant de la UIB coordinadora del projecte ITG4AU i Kozeta Sevrani, representant de la Universitat de Tirana, varen acudir els passats 29 y 30 de gener a Brussel·les per motiu del Grantholders Meeting.

Aquest esdeveniment va ser organitzat en el marc de les Accions de Creació de Capacitat per l'Educació Superior de la Unió Europea, finançat per la Direcció General Europea d'ajuda al Desenvolupament i Cooperació i la Direcció General d'Ampliació. Les sessions es varen centrar en aspectes Financers, Contractuals i de Gestió de Projectes principalment. Hi varen haver, també, sessions en paral·lel emeses per internet així com tallers específics en francès i en castellà.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Albania. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES d'Albania, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Albania.

Data de l'esdeveniment: 29/01/2018

Data de publicació: Wed Feb 07 23:16:00 CET 2018