Notícies

Carlos Juiz presenta el treball conjunt "Governing Technology Debt: Beyond Technical Debt" en la conferència TechDebt 2018 pertanyent al ICSE 2018

Congress center Gothia Towers

Conference entry: Mässans gata 8
412 51, Gothenburg
Sweden

El passat 27 de maig, Carlos Juiz va presentar el treball conjunt titulat "Governing Technology Debt: Beyond Technical Debt" juntament amb Beatriz Gómez i Belén Bermejo en TechDebt 2018, una conferència satèl·lit de ICSE 2018 a Göteborg.

ICSE és l'esdeveniment més prestigiòs d'Enginyeria del Software que se celebra anualment. En aquesta ocasió han assistit més de 1600 participants. En TechDebt, Carlos Juiz va conèixer personalment a Johan Magnusson, un altre coautor de l'article, pertanyent a la universitat de Göteborg i director de l'àrea d'Informàtica i del Swedish Center for Digital Innovation. El treball conjunt permetrà obrir altres vies a la investigació relacionada.

TechDebt 2018

El deute tècnic descriu un fenomen de desenvolupament de programari universal: disseny o implementació que són convenients a curt termini però estableixen un context tècnic que pot fer que els canvis futurs siguin més costosos o impossibles. Els desenvolupadors i gerents de programari utilitzen cada vegada més el concepte per comunicar les compensacions clau relacionades amb els problemes de llançament i qualitat. L'objectiu d'aquesta conferència de dos dies és reunir als principals investigadors de programari, professionals i venedors d'eines per explorar tècniques teòriques i pràctiques que gestionin el deute tècnic.

Data de l'esdeveniment: 27/05/2018

Data de publicació: Tue Jun 05 10:04:00 CEST 2018