Notícies

Carlos Juiz imparteix la Formació Inicial d'Investigadors sobre Governança de les TI sota l'ambit del projecte ITG4AU

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

Universitat de les Illes Balears

Edifici Jovellanos, SB05
Ctra de Valldemossa, Km 7,5
07122 Palma, Espanya

 

La setmana de l'5 al 9 de febrer va tenir lloc la Formació Inicial d'Investigadors sobre Governança de les TI a la Universitat de les Illes Balears on Carlos Juiz, juntament amb Ricardo Colomo-Palacios i Antonio Fernández, impartiren el curs de capacitació.

L'objectiu d'aquest primer curs és el d'ensenyar un nivell mínim de competencies entre els socis investigadors de les universitats albaneses. A més, al llarg del curs, es varen mostrar diferents marcs de treball ja emprats actualment (dFogIT i ITG4U) que varen significar un primer contacte amb els procediments de Governança de les TI ja existents a la resta d'universitats implicades.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Albania. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES d'Albania, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Albania.

Data de l'esdeveniment: 05/02/2018

Data de publicació: Fri Feb 09 23:18:00 CET 2018