Notícies

Belén Bermejo presenta els resultats del projecte WEEVILS a l'HPI

Hasso Plattner Institute
University of Potsdam | Campus Griebnitzsee
Prof.-Dr.-Helmert-Straße 2-3, 14482 Potsdam, Germany

El passat dimarts 9 d'abril del 2019, Belen Bermejo ha presentat els resultats del projecte Web servers Energy Efficiency, VirtuaLization and performance (WEEVILS) al Hasso Plattner Institut (HPI), Universitat de Postdam (Alemanya). El projecte ha estat realitzat en col·laboració amb el Future SOC Lab, grup de recerca que forma part del HPI. Aquest projecte contribueix a la millora del rendiment de les plataformes virtualitzades, concretament, els servidors que suporten la consolidació de màquines virtuals.

El projecte WEEVIL Second és la segona col·laboració que el grup de recerca Arquitectura i Comportament de Sistemes Informàtics i de Comunicacions (ACSIC) realitza amb el Future SOC Lab. El primer objectiu va ser l'estudi del comportament de l'equilibri entre el rendiment i l'energia consumida pels servidors que suporten la consolidació de màquines virtuals. Es pretén seguir col·laborant amb aquesta institució en l'estudi de l'energia i el rendiment en entorns virtualitzats en els propers mesos. La presentació del treball es pot veure en aquest enllaç.

L'Institut Hasso Plattner (HPI) és únic en el panorama universitari alemany. L'HPI ofereix estudis de grau i màster orientats a la innovació i basats en la pràctica en "Enginyeria de sistemes de TI" i màsters en "Salut Digital" i "Enginyeria de Dades". A més, l'HPI ofereix un programa d'estudi complementari en el mètode d'innovació de Design Thinking. Estructurat acadèmicament com la Facultat independent d'Enginyeria Digital a la Universitat de Potsdam, l'HPI combina una excel·lent investigació i ensenyament amb els avantatges d'un institut de finançament privat i un programa d'estudis sense cost de matrícula

Data de l'esdeveniment: 09/04/2019

Data de publicació: 10/04/2019