Notícies

Beatriz Gómez i Belén Bermejo participen en les III Jornades Doctorals de la Universitat de Múrcia

Organitzat per Escola Internacional de Doctorat de la Universitat de Múrcia

Seu de les Jornades Doctorals, Facultat d'Educació

Universitat de Múrcia

Del 30 de maig a l'1 de juny s'han celebrat les III Jornades Doctorals de la Universitat de Múrcia, on Beatriz Gómez i Belén Bermejo presentaren un pòster i una presentació oral referent a les seves respectives tesis doctorals. Aquestes jornades estan dirigides a estudiants de doctorat de la Universitat de Múrcia (UM) i d'altres universitats espanyoles o estrangeres que sol·licitin la seva participació. En elles, s'han impartit conferències plenàries, es realitzaren taules rodones i presentacions de comunicacions orals o escrites (pòster) per part dels alumnes de doctorat de totes les branques de coneixement.

El treball de Beatriz Gómez titulat "dFogIT, the IT Governance framework in Public Organizations" assenyala la necessitat d'implementar un marc de treball de govern de les TI mitjançant el qual els alts directius de qualsevol organització puguin mesurar l'acompliment de les seves tecnologies. Concretament, el marc dFogIT (detailed Framework of Governance for IT) enforteix els principis de bon govern corporatiu i contribueix a la seva implementació. Per la seva banda, el treball de Belén Bermejo, titulat "What is the cost of virtualization?" mostra la necessitat de reduir el consum energètic en sistemes de computació en el núvol. L'objectiu és esbrinar com la virtualització afecta els sistemes cloud en termes de consum energètic i rendiment a més de demostrar si el sistema virtualitzat és o no més eficient que el tradicional.

Aquesta trobada d'estudiants de Doctorat de la UM és un esdeveniment emmarcat en la programació d'activitats de formació transversal de la EIDUM i entre els seus objectius es troben:

  • Intercanviar experiències entre doctorands de les diferents branques de coneixement, amb participació del professorat i els estudiants, fomentant el debat i la comunicació.
  • Debatre sobre els problemes actuals dels estudiants de doctorat de les diferents branques de coneixement.
  • Difondre l'activitat investigadora al conjunt de doctorands, membres de la comunitat universitària, les empreses i la societat.
  • Desenvolupar la capacitat d'exposició i difusió dels resultats d'investigació que es realitzen en les tesis doctorals.
  • Impulsar les capacitats creatives d'estudi i investigació entre els estudiants de doctorat.
  • Ressaltar el valor del grau de Doctor en l'accés al mercat laboral.

Data de l'esdeveniment: 30/05/2017

Data de publicació: Wed Jun 07 10:05:00 CEST 2017