Notícies

Antonio Fernandez imparteix la Formació Inicial per a Directius sobre Governança de les TI sota l'ambit del projecte ITG4AU

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

Polytechnic University of Tirana
Main Building, 2nd floor

Sheshi Nënë Tereza, Tiranë 1000, Albania

La setmana del 2 al 6 de juliol va tenir lloc la Formació Inicial per a Directius sobre Governança de les TI a la Universitat Politècnica de Tirana on Antonio Fernandez impartí el curs de capacitació, pertanyent al projecte ITG4AU.

Aquest segon curs es va dur a terme per establir un nivell mínim de competència entre els gestors de les universitats en els països socis. Per aquesta raó, el curs constava de diversos tallers en què els socis havien de treballar en grups i després en comú per tal d'establir un primer estat de l'art de cada universitat i entendre les millors pràctiques que els ajudin a aconseguir l'estat desitjat de la governança.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Albania. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES d'Albania, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Albania.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/07/2018

Data de publicació: 10/07/2018