Notícies

Ismail Bouassida i el seu equip presenten el projecte ITG4TU a la fira UnivExpo

ITG4TU és un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, dins l'àmbit de la Educació Superior

Club Miami Center

Route sidi mansour km 2

Sfax, Tunisia

Els dies 11 i 12 de juliol de 2017, la Universitat de Sfax (USS) organitza la 19a sessió d'UnivExpo a la Fira Internacional de Sfax. Els socis de Sfax, liderats per Ismail Bouassida, han donat a conèixer el projecte ITG4TU (Information Technology Governance for Tunisian Universities), un projecte europeu Erasmus+ Capacity Building en l'àmbit de l'educació superior, que explica l'objectiu, els objectius i els socis implicats.

El propòsit de la difusió d'aquest projecte és difondre les activitats que es duen a terme, per donar a conèixer la importància de la governança de TI en qualsevol tipus d'organització. L'objectiu de ITG4TU és reunir un grup d'investigadors de quatre universitats europees amb àmplia experiència en el desenvolupament i implementació de marcs de governança de TI procedents de tres països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar una nova governança informàtica que s'implementarà a diverses universitats de Tunísia (inclòsa l'USS).

L'esdeveniment UnivExpo pretén consolidar encara més la integració de la universitat en el seu entorn socioeconòmic fent possible la presentació de les habilitats i potencials humans i materials que la Universitat podria posar a disposició del negoci amb l'objectiu d'estimular la cooperació eficient i la sinergia desitjada entre els mons del coneixement i dels negocis. Aquest esdeveniment està obert a totes les institucions acadèmiques i centres de recerca i laboratoris, així com a socis acadèmics i industrials nacionals i internacionals de la Universitat de Sfax.

Data de l'esdeveniment: 11/07/2017

Data de publicació: Thu Jul 13 09:43:00 CEST 2017