Notícies

Els socis del projecte ITG4TU realitzen la seva segona visita de Bones Pràctiques a la SRH Hochschule a Berlin

Un Projecte Erasmus+ pertanyent al programa de Creació de Capacitat, en l'àmbit de l'Educació Superior

SRH Hochschule Berlin GmbH

Ernst-Reuter-Platz 10

10587 Berlin, Germany

Els passats 13 al 17 de novembre, el consorci del projecte ITG4TU juntament amb el seu equi intern visitaren la SRH Hochschule (SRH) a Berlín amb motiu de l'estudi de Bones Pràctiques sobre Governança de les TI. L'objectiu de la visita es conèixer de primera mà un cas d'ús real d'implantació d'un marc de govern basat en la normativa ISO 38500.

Els participants de la Universitat de Gabés, Universitat de la Manouba, Universitat de Tunis El Manar i Universitat de Sfax, foren rebuts per Vladimir Stantchev qui va explicar en detall el funcionament de la UAL, la seva estructura de govern, els seus estudis i la seva infraestructura. A més, els assistents van aprofitar la visita per treballar en el marc que s'aplicarà a cada universitat tunisiana i l'estat actual de la seva governança informàtica. També varen poder conèixer com es pot utilitzar el marc de nivell de maduresa i l'eina presentada per a les universitats tunecinas. Es van proposar diferents activitats i exercicis pels animadors per comprendre millor l'estat dels socis tunisians i quines són les primeres passes necessàries per a la governança de TI.

Aquest projecte té com a objectiu reunir un grup d'investigadors de quatre universitats amb una àmplia experiència en el desenvolupament i desplegament de models de marcs de Governança de les TI de 3 països diferents (Espanya, Alemanya i Noruega) per desenvolupar, adaptar i provar un nou marc ITG que s'aplicarà en les Institucions d'Educació Superior (IES) a Tunísia. Els resultats a aconseguir en aquest projecte inclouen, entre altres, un millor model de govern de les TI a les IES de Tunísia, així com una modernització general dels processos de governança de les IES i una contribució de la cooperació entre la UE i Tunísia.

Data de l'esdeveniment: 13/11/2017

Data de publicació: Wed Nov 22 16:54:00 CET 2017