Notícies

Carlos Juiz, vicepresident de Turistec per EUREKATOURISM+, porta el paraigua de turisme al NPC3 Meeting de la xarxa EUREKA

Seu del CDTI

El vicepresident de Turistec per EUREKATOURISM+, Carlos Juiz, va presentar l'activitat recent i els propers objectius del Paraigües de Turisme que presideix el clúster en el recent NPC3 Meeting organitzat per la presidència espanyola d'EUREKA, que enguany recau en el CDTI (Centre per al desenvolupament Tecnològic Industrial).

La reunió amb els NPCs (punts de contacte nacional de tots els països membres d'Eureka) es va celebrar a Madrid els dies 27 i 28 de juny, incloent trobades bilaterals com les que Juiz va mantenir amb els representants d'Holanda, Finlàndia i Eslovàquia. Amb tots ells es va confirmar l'interès per obrir o mantenir línies de col·laboració i suport en el que als objectius generals de EUREKATOURISM+ es refereix. Aquest Paraigües d'Eureka, la iniciativa intergovernamental de suport a la R+D+I cooperativa en l'àmbit europeu, està presidit i gestionat fins al pròxim 2018 pel Clúster Internacional de Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades al Turisme (Turistec). Turistec lidera així un projecte comú per a Espanya, la República Txeca, França, Hongria, Portugal i Turquia, amb la principal finalitat de promoure Europa com una destinació turística sostenible, responsable i accessible.

Com va destacar Carlos Juiz en la seva intervenció, "EUREKATOURISM+ pot fomentar la tecnologia de dispositius integrats (IDT) industrial per a l'activitat turística, la interoperabilitat europea dels viatges i la mobilitat". En aquest sentit, l'impuls de Turistec al Paraigües de Eureka passa per "augmentar la competitivitat de la indústria turística a través de la generació de projectes de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació, orientats al desenvolupament sostenible i la millora tant del turisme com de l'oci i els sectors culturals".

Més informació a Turistec.

Data de l'esdeveniment: 27/06/2017

Data de publicació: Mon Jul 03 09:51:00 CEST 2017