Notícies

Carlos Juiz imparteix la seva xerrada acadèmica en la Mestria en Sistemes d'Informació de la Universitat Tecnològica Equinoccial

Campus Occidental: Avenida Mariscal Sucre y Mariana de Jesús

Equador

El passat 8 de juliol, Carlos Juiz va impartir una xerrada acadèmica, mitjançant videoconferència, a estudiants de la Mestria en Sistemes d'Informació, menció Gestió de Seguretat de la Informació, de la Facultat de Ciències de l'Enginyeria i Indústries de la Universitat Tecnològica Equinoccial (UTE) de l'Equador.

La xerrada va ser presentada en coordinació amb l'Ing. Vicente Merchán qui imparteix el primer mòdul, Govern de TI. En la seva ponència, Carlos Juiz va explicar quina és la necessitat d'un marc de govern de les TI així com els seus objectius i la seva implementació en les organitzacions acadèmiques. A més, va mostrar quins són els factors a considerar en construir un marc de Govern de TI incloent la ISO/IEC 38500.

La Mestria en Sistemes d'Informació, menció Gestió de Seguretat de la Informació, té com a objectiu formar professionals amb competències per avaluar, assegurar i gestionar la informació crítica en institucions públiques o privades, i que permetin garantir l'operativitat i continuïtat del negoci.

Actualment hi ha una gran demanda de professionals amb un alt nivell de compromís i formació en el camp de la seguretat de la informació, per fer front a les contínues i innovadores tècniques i metodologies d'atac, que utilitzen els ciberdelinqüents.

Més informació al programa de la mestria (castellà).

Data de l'esdeveniment: 08/07/2017

Data de publicació: Mon Jul 10 11:45:00 CEST 2017