Notícies

Belén Bermejo assisteix a la conferència internacional ASMTA a la Universitat de Newcastle

Universitat de Newcastle upon Tyne

El 10 i 11 de juliol la Universitat de Newcastle upon Tyne ha acollit la conferència internacional ASMTA (Analytical & Stochastic Modelling Techniques & Applications). Belén Bermejo ha assistit a aquesta conferència en qualitat de convidada ja que està realitzant una estada pre-doctoral en aquesta universitat.

En la conferència s'han exposat treballs relacionats amb el modelatge i l'anàlisi de sistemes estocàstics. Aquest tema és de vital importància a l'hora d'estudiar el rendiment dels sistemes informàtics en general. També s'han presentat aplicacions pràctiques de les tècniques de modelatge i anàlisi a sistemes de processament de dades massives (Big Data).

A més, han estat convidats els professors Dr. Samuel Kounev (Universitat de Wurzburg) i Dr. William Knottenbelt (Imperial College London). Tots dos han demostrat la importància que té avui en dia l'Enginyeria del Rendiment per garantir un bon ús dels sistemes informàtics actuals i saber afrontar els reptes actuals, com ara la reducció del consum energètic i la millora de la qualitat del servei.

Data de l'esdeveniment: 10/07/2017

Data de publicació: Fri Jul 14 09:10:00 CEST 2017